Stowarzyszenie Rodziców i Przyjaciół Osób Niepełnosprawnych "Radość" w Dębicy

Association Or Organization in Dębica
Opening at 7:30 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

Testimonials

6 months ago
(Translated by Google) Mega empathetic people, I am glad that they do a lot of good for the most needy. (Original) Mega empatyczni ludzie, cieszę że robią wiele dobrego dla najbardziej potrzebujących.
- Łukasz Ś
5 months ago
(Translated by Google) I would recommend. Full professionalism. (Original) Polecam. Pełen profesjonalizm.
- Łukasz G
a year ago
(Translated by Google) Delicious food and friendly service And the dumplings are delicious. (Original) Pyszne jedzenie i miła obsługa A pierożki pycha polecam.
- Kacper S
Stowarzyszenie działa od 1994 roku. Prowadzimy rehabilitację osób niepełnosprawnych od kilkumiesięcznych dzieci do dorosłych. Rodzina Radości to: Wczesne Wspomaganie Rozwoju Dziecka, Przedszkole Terapeutyczne, Zakład Aktywności Zawodowej, Warsztaty Terapii Zajęciowej, Galeria Radość, Caffe Radość, Smaki Radości, Spółdzielnia Socjalna Radość, Mieszkalnictwo Chronione, Usługi Opiekuńcze. Zapraszamy do odwiedzenia nas w siedzibie Stowarzyszenia! :)

Call now
  • 14 696 91 38

Address

Get directions
Fredry 3
39-200 Dębica
Poland

Business Hours

Mon:7:30 AM – 3:30 PM
Tue:7:30 AM – 3:30 PM
Wed:7:30 AM – 3:30 PM
Thu:7:30 AM – 3:30 PM
Fri:7:30 AM – 3:30 PM
Sat:Closed
Sun:Closed
Message sent. We'll get back to you soon.